Flash Mob!

Idag var det en spännande dag på jobbet.
Vi fick order om att genast komma in igen om det började regna eftersom vi då skulle köra flash mobs istället för föreställningar. När vi avslutat morgonmötet var det mulet men uppehåll så vi begav oss till Drottningtorget där vi skulle vara för dagen. Vi packade upp oss och precis när vi börjat föreställningen börjar det regna. Men vi bestämmer oss för att fortsätta eftersom det bara duggregnar. Några minuter senare ösregnar det och vi blir tvugna att avbryta showen mitt i. Vi har ju både harpa, trummor, saxofon, gitarr, fiol och massa andra instrument på scen som helst inte ska bli dränkta i vatten och vi höll ju på att frysa ihjäl vi också. När vi tillslut fått ihop allt tog vi grejerna och sprang tillbaka till Stadsmuseet. Så fort vi kom innanför dörren skulle vi ut igen i våra gröna regnponchos och köra flash mobs på gatorna. Vi sprang omkring på Avenyn, Gustav Adolfs torg och i Nordstan och det var faktiskt riktigt roligt. Bara att följa det långa ledet och klättra runt på saker och vara allmänt konstig.
Sen vart det dans i Nordstan, och en Faktum-försäljare tyckte att vi var så bra att han kastade en tidning på oss! För att vara snäll alltså.
Det regnar fortfarande ute men nu ska vi strax åka in till stan igen och gå på Nelly High Heels Party! Det ska bli kul, hoppas det inte är alltför lång kö bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0